Standardside

Grundejerforeningen Gunilshøj Vest. Generalforsamling 2023

 

Det er snart tid til generalforsamling i vores grundejerforening.

Dette sker torsdag d. 27. april 2023 kl. 19.00 i den lille sal ved Virklund fritidscenter.


Dagsorden

 

  • Valg af dirigent (Karen fra Gunilshøjvej 275 har lovet at tage ét år mere)

 

  • Formandens beretning for det forgangne år

 

  • Aflæggelse af regnskab, inkl. forvaltning af formue, godkendelse af regnskab for 2022 og budget for 2023

 

  • Bestyrelsen foreslår, at vi fastholder det årlige kontingent på 1.500 kr.

 

  • Indkommet forslag fra bestyrelsen
    Bestyrelsen ønsker at undersøge et alternativ til Parcelhusejernes Landsforening

v/ Kasser Birgit Jensen og formand Stefano Indraccolo

  • Valg af bestyrelsesmedlemmer:

 

Formand og webmaster, Stefano Indraccolo         Ikke på valg                         

Næstformand Henrik Hornemann                          På valg                                 Modtager genvalg

Medlem og sekretær Mads Kidmose                     Ikke på valg                         

Medlem og kassere Birgit Jensen                          På valg                                Modtager genvalg

Medlem Frank Søgaard Jensen                             Ikke på valg                       
  

  1. suppleant Birgitte Kjær                                  På valg                                Modtager genvalg             (Medmindre anden opstiller)
  2. suppleant Jens Mortensen                            På valg                                Modtager genvalg

          (Medmindre anden opstiller).

  • Valg af revisor og suppleant.

       Revisor Michael Jensen                                           På valg                                Modtager genvalg
       Revisor suppleant                                                    Ukendt                                 Skal vælges.

 

  • Eventuelt

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 















Referat af Generalforsamling I Grundejer foreningen Gunilshøjvest. 27.04.2023

 

Deltagende fra bestyrelsen:

Formand: Stefano Indraccolo

Næstformand: Henrik Hornemann

Kasser: Birgit Jensen

Medlem/sekretær: Mads Kidmose

Medlem Frank Søgaard Jensen

 

Referat af Mads Kidmose.

 

Antal deltagere: 21.

 

Velkomst ved ordstyrer Karen:

Bekendtgør at generalforsamlingen er lovlig ift. invitation og beliggenhed.

 

Formandens beretning:  

Kære alle grundejere i Gunilshøjvest.

 

Det har været et forholdsvist stille år i vores lille forening. Ikke helt så stille som under Corona, og bestyrelsen har da også været samlet flere gange i løbet af det forgangne år.

 

Vi afholdte igen en fin Sankthansfest, hvor der igen var en stor og flot tilslutning. Jeg tror jeg talte til lidt over 80. Vi håber, at bålet bliver bedre i år. Det var min ilddåb med at bygge bål, og det kom jeg vist ikke så godt fra.

Vi fik sidste år en henvendelse fra en grundejer, som gerne ville have ryddet ud / fældet nogle træer ved Skolestien. Da vi er af den overbevisning, at Skolestien ikke er grundejerforeningens, sendte vi sagen tilbage til grundejeren, og bad dem tage fat i kommunen. Kommunen vendte tilbage, og fortalte at Skolestien er grundejerforeningens ansvar. Jeg har i det forgangne år været i kontakt med flere hos Silkeborg kommune, og lige før jul kom den endelige afgørelse så – Skolestien fra viadukten til enden af asfalten ved det lille hvide hus ER grundejerforeningens, og vi har ansvar for vedligehold. Vi har indtil videre valgt, ikke at udfordre kommunen, og ”bore” mere i det. For sæt hvad vi bliver sat til? Skal vi feje? Vedligeholde ly, vandproblemer, snerydning osv. Så for nuværende, så holder vi lav profil, beskærer det, som skal beskæres (som vi i øvrigt altid har gjort), og ellers så afventer vi og ser hvad der sker. Vi har været i kontakt med den anden grundejerforening, men der er ikke umiddelbart et ønske om, at gå i dialog om ejerforholdet – det forstår man dem godt. Vi er oplyst af kommunen, at vi kan klage over hjemmel i afgørelsen, altså om kommunen havde ret til at overdrage den til os, da lokalplanen blev udformet for efterhånden 20 år siden, men vi kan ikke klage over det rimelige i det. I mine øjne er det jo netop det, som er humlen her. Resten af Virklund benytter stien, og alt før viadukten er kommunens ansvar. Så man har øjnet muligheden for, at tørre et stykke sti af i nystartet grundejerforening, og desværre har den daværende bestyrelse ikke haft øje for den manøvre, for så burde man have klaget over den da foreningen blev stiftet. Dette er også årsagen til, at vi ikke er gået ind i sagen. Dette er også årsagen til, at vi endnu ikke har fået det sidste stykke af stien endnu, da vi ikke ønsker at indgå i yderligere dialog. Alternativt skal vi selv betale for det – slag på tasken, 2000-3000 pr grundejer.

Vi har fået flere henvendelser om beskæring af træer, buske og andet ”krat / vildnis” på foreningens områder. Holdningen fra bestyrelsen er, at vi gerne går i dialog om beskæring, men at vi ikke beskærer for ”lysets skyld”. Vi laver beskæring ud fra at bevare så meget grønt så muligt, indenfor de rammer at det giver mening. Vi forsøger at holde en rød tråd i den beplantning, som er og det mener vi at vi gør ud fra de meldinger de forskellige grundejere har fået retur.

Vi havde en længere dialog om snerydning sidste år. Der var ikke interesse for at få sat sandkasser op, og vi mener, at det niveau vi har lagt med snerydning i denne sæson har været tilpas. Vi har ikke hørt fra grundejere, som har haft gener, så derfor kan vi kun antage at den indsats Christians anlæg har lagt denne sæson, har været tilfredsstillende. Jeg hører naturligvis meget gerne om det modsatte, såfremt dette skulle være tilfældet.

Vi har i bestyrelsen haft en snak om udskiftning af parcelhusejernes landsforening, som dem, der står for vores kontingentopkrævning osv. Vi påtænker at skifte dem til en nyere og mere fremtidssikret løsning, som hedder Vores forening.

Kommentarer:

Frank: Vand fra Skolestien generer og der opleves at der er dæmmet op overmod hjortekvarteret således at der står mere vand end tidligere.

Grundejerforeningen fortsætter dialogen med den nyetablerede grundejerforening på hjortekvarteret i forhold til dette.

Formandens beretning er hermed godkendt.

Kasserer:

Beretter om regnskabet.
Der bliver stillet spørgsmål ved om bestyrelsen kunne undersøge muligheden for at skifte bank grundet renter og gebyrer. Der bliver berettet om at omkostninger er undersøgt i andre foreninger om at man ikke går videre med yderligere tiltag.
Vi fortsætter med kontingent på 1500 kr. årligt.

Kassererens beretning og dermed regnskab er godkendt.
Bestyrelsen arbejder videre med at undersøge andre muligheder end grundejers landsforening.
Formanden gør opmærksom på at vi kan indkalde til ekstraordinær generalforsamling i så fald at vi ønsker at ændre jævnfør at man at fortsætte undersøgelse for at

Valg:

Formand og webmaster, Stefano Indraccolo                            Ikke på valg                                  
Næstformand Henrik Hornemann                                             På valg                                            Genvalgt
Medlem og sekretær Mads Kidmose                                        Ikke på valg                                  
Medlem og kassere Birgit Jensen                                             På valg                                            Genvalgt
Frank Søgaard Jensen                                                             Ikke på valg                                  
Suppleant Birgitte Kjær                                                            På valg                                            Genvalgt
Suppleant Jens Mortensen                                                      På valg                                            Genvalgt

Revisor, Michael Jensen                                                          På valg                                            Genvalgt
Revisor suppleant: Berthel Julsgaard                                      Ny valgt


Eventuelt:
Jens Sandberg Gunilsskov 19:
Angående vand fra søen ved hestemarken: der kommer vand på fællesareal ved hestene og op på fællesareal. Det synes at skyldes traktose og ikke al i jorden, som visse grundejere tidligere har antaget. Jens nævner at de har løst problemet i deres have ved at få grubbet.
Jens har indhentet tilbud på 26.000 inkl. moms på at få lagt dræn. Tilbud er delt med formanden. Bestyrelsen bekræfter at vil engagere sig nærmere.

Fjernvarme:
Der bliver spurgt til fjernvarmeløsninger.
Der bliver henvist til Virklund lokalråd hvor man kan følge med.

 

Farvevalg på carport:
Der bliver spurgt til krav ift. farver på carport. Hvortil der bliver henvist til lokalplanen.

Ros:
Til de spændstige unge mænd, der varetager de fine grønne områder, Verner og Jens påtager sig gerne opgaven endnu et år. Bestyrelsen takker ligeledes for indsatsen*.
Til bestyrelsen for bestyrelsen for deres arbejde




Nyeste kommentarer