2012

GUNILSHØJ VEST

NYHEDSBREV

 Maj 2012

Vedlagt referat fra generalforsamlingen.

Der var fint fremmøde til årets generalforsamling, og den efterfølgende spisning var fra vores synspunkt en succes vi gerne gentager.

Allerede nu kan vi meddele, at der næste år skal 3 nye repræsentanter til bestyrelse. Overvej derfor om det kunne være noget for dig.

I år har vi konstitueret os som følgende:

-           Formand: Karen Buhl

-           Næstformand: Jens Svalgaard

-           Kasserer/webmaster: Carina Uhrskov Johansen

-           Sekretær: Alina Knudsen

-           Medlem: Verner Nielsen

Vi holder igen i år Sankt Hans Aften den 23. juni på fællesområdet mod vest – hestemarken. Vi mødes kl. 19.00 og bålet tændes kl. 19.30, sædvanen tro vil grundejerforeningen give øl/sodavand samt en grillpølse – derudover vil der være snobrød og skumfiduser til børnene.

Hvis I ligger inde med tørt træ eller lignende til bålet kan det lægges på bålpladsen, men tidligst 14 dage før, så vi ikke får problemer med at fuglene bygger rede i bålet.

I tilfælde af dårligt vejr vil det blive annonceret på hjemmesiden www.gunilshojvest.dk , hvis arrangementet aflyses.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen



Generalforsamling

Grundejerforening Gunilshøj Vest

Tirsdag d. 24. april 2012

Valg af dirigent: Ove Hansen er valgt

 

Bestyrelsens beretning:

-          Der er kun ganske lidt tilbage på mangellisten, og så snart dette er i orden, frigiver kommunen deres vejgaranti til Bach-gruppen – og vi tager imod pengene fra Bach-gruppen – de 65.000 kr., som vi har fået til selv at beplante.

-          Fællesarealerne er også snart færdige som planlagt. Der er plantet frugttræer og –buske ved Hestemarken. Det påpeges, at træer og buske på skrænten ned mod Fyrresvinget ikke trives – der er genplantet et par gange. Jorden er for magert og vandet løber fra – omlæg til græs.

-          Vi har skiftet til Jyske bank.

-          Belysning: foreløbig er det en sag mellem den enkelte grundejer og kommunen. Det er for dyrt for Foreningen at overtage forbi det vil medføre en stærkstrømsforsikring og mere enkelt: at vi skal se efter sprængte pærer og få dem skiftet. Hvem skal sørge for det?  I øjeblikket betaler Bach-gruppen for alle fællesarealerne – når de er ude af billedet – kan vi diskutere, om Foreningen skal betale kollektivt.

-          Fjernvarme: langt ude i fremtiden. Der er ni års frist efter at det er varslet – og en varsling er ikke planlagt fra kommunen endnu. Der er mange problemer i Funder. En beboer råder til at gå imod kommunens tvang – og påpeger, at det vil blive meget dyrt. Man kan underskrive en protest på: skrivunder.net/silkeborgmodfjernvarmetvang eller: silkeborgmodfjernvarmetvang.dk/underskriftindsamling.

-          Løbende problemer ordnes efterhånden som de opstår. Bestyrelsen er meget opmærksom på ikke at finde løsninger, der i økonomisk henseende kan danne præcedens og dermed løbe fra os. Meget af bestyrelsens arbejde ordnes pr. mail.

-          Alle har betalt deres kontingent – derfor skulle vi hygge os til denne generalforsamling med et godt stykke smørrebrød. Der er stemning for at fortsætte på denne måde – i hvert fald næste år med!

 Beretningen godkendes.

Regnskabet: Carina gennemgår regnskabet. Det lille underskud skyldes, at Bach-gruppens ”plantepenge” ikke er udbetalt som indregnet. At vedligeholdelsesudgifterne er så små, skyldes Jens’ store arbejde, som påskønnes af beboerne.

Regnskabet godkendes.

Budget og fastlæggelse af kontingent: Kontingentet vedtages til fortsat 1500 kr. Ingen kommentarer til budgettet. Dog foreslås det af en beboer, at bestyrelsen påskønner sig selv med en flaske vin eller en middag. Dette tages til efterretning!!

Vejfond: Gitte har undersøgt priser. Det koster ca. 100 kr./m2 + indstik til huse og kloaker. Det spurgte firma mente, at der var endnu 10-12 år i vores belægning – råder til, at man gør noget, inden sliddet bliver for ”dybt”. Den nye bestyrelse pålægges at regne på en pris for hele området – og hvad det betyder af betaling hvert år, så Vejfonden kan have beløbet klar til den tid. 

Det vedtages at hæve hensættelsen til Vejfonde fra 10 til 25 %

Valg til bestyrelsen:

Alina Knudsen genvælges – Gunilsskov 3

Verner Nielsen vælges. Gunilshøjvej 259

Som suppleant vælges: Helle Jørgensen – Gunilshøjvej 237 og

Henrik Hornemann – Gunilshøjvej 222

 

Revisor:

Ove Hansen – Gunilsskov 7 - fortsætter

Jess Hardlei vælges til suppleant – Gunilshøjvej 218

 

EVT:

Der er ros til Gitte for hendes formandsperiode.

Hvis der skal gøres noget ved den parkerede bil lige i svinget på Gunilshøjvej, skal Politiet indblandes.

Vi er enige om fortsat at leje Hallen til Generalforsamling – for at støtte op om medborgerhuset.

Marts 2012

GUNILSHØJ VEST

NYHEDSBREV
Marts 2012

Så er det tid til årets generalforsamling. Vedlagt er dagsorden for generalforsamlingen samt regnskab/budget. Vi vælger i år at starte generalforsamlingen lidt tidligere end normalt, da vi har valgt at afholde generalforsamlingen kl. 18.00 og efterfølgende vil grundejerforeningen være vært ved en bid mad i form af smørrebrød. Det er dog nødvendigt med tilmelding til spisningen efter generalforsamlingen - tilmeld jer venligst med navn og antal på mail - jertrum@hansen.mail.dk senest den 15. april 2012. Vær opmærksom på, at arrangement er flyttet til det store mødelokale i Virklund Fritidscenter i stedet for som tidligere år i sognegården ved kirken.

Vi håber på et godt fremmøde, der er 2 fra bestyrelsen på valg, så overvej om det kunne være noget for dig. Vi har jf. tidligere generalforsamlinger, hvor det har været svært at skaffe medlemmer til bestyrelsen, forespurgt forskellige administrationsselskaber hvad taksten måtte være for at administrere en forening som vores - som minimum ville det være ca. 40.000 + moms.

Som det ses af dagsorden har bestyrelsen stillet et forslag til generalforsamlingen angående vores fordeling af grundejerforeningsbidraget i forhold til vejfonden. I dag hensættes 10 % af vores bidrag til vejfonden, vi foreslår en forhøjelse til 20 %, men mere om dette på generalforsamlingen.  

I vores områder er der enkelte brugere, som har behov for nye termostater til deres gulvvarme/naturgasfyr - det drejer sig om de boliger som Bach Gruppen har opført. Disse termostater er åbenbart svære at skaffe på markedet, så hvis nogle af jer ligger inde med termostater til salg - kontakt venligst Jens Svalgaard, Gunilsskov 15 tlf. 97381338.

Derudover skal der fra bestyrelsens side lyde en opfordring til at haveaffald ikke smides på fællesarealer eller skovarealer. Den er den enkeltes egen pligt at bortskaffe haveaffaldet.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen



Generalforsamling

Grundejerforeningen Gunilshøj Vest

Tirsdag den 24. april 2012 kl. 18.00

i Virklund Fritidscenter

Dagsorden:

-         Valg af dirigent.

-         Bestyrelsens beretning for det forløbne år.

-         Aflæggelse af regnskab.

-         Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag.

-    Forslag fra bestyrelsen vedrørende vejfonden

-         Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter til bestyrelsen.

-    Alina Knudsen på valg 

     -    Gitte Jertrum Hansen på valg            

-         Valg af revisor samt revisorsuppleant.

-         Eventuelt.

Nyeste kommentarer